sedacivaky.net
0


Soubory cookie

Společnost MERCURY STAR s.r.o. zapsaná v OR vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl C, vložka 12510, jako správce osobních údajů, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy, přizpůsobení zobrazení webových stránek www.sedacivaky.net. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu.

 

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook.

 

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

 

Sbírání údajů o chování návštěvníků webu je aktivováno z podnětu návštěvníka webu, vyjádřeného aktivním použitím tlačítka „Souhlasím“, která následuje za upozorněním v dolní části webové stránky, znějícím následovně: „Společnost MERCURY STAR s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek, pro analytické účely, a v případě vašeho souhlasu také pro retargeting.“

 

Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomoci změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.

 

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

 

Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

 

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Seznam aktuálně používaných cookies:

 

Název Typ Popis Platnost
_gcl_au analytics Soubor Google Tag Manageru, určený k experimentování s účinností inzerce našich webových stránek 3 měsíce
_ga analytics Soubor cookie _ga, nainstalovaný službou Google Analytics, vypočítává údaje o návštěvnících, relacích a kampaních a také sleduje využití webu pro analytický přehled webu. Soubor cookie ukládá informace anonymně a přiřazuje náhodně vygenerované číslo k rozpoznání unikátních návštěvníků. 2 roky
_gid analytics Soubor cookie _gid nainstalovaný službou Google Analytics ukládá informace o tom, jak návštěvníci používají webovou stránku, a zároveň vytváří analytickou zprávu o výkonu webu. 1 den
_gat_UA analytics Varianta souboru cookie _gat nastaveného službami Google Analytics a Správcem značek Google, který umožňuje vlastníkům webových stránek sledovat chování návštěvníků a měřit výkon webu. Prvek vzoru v názvu obsahuje jedinečné identifikační číslo účtu nebo webové stránky, ke kterému se vztahuje. 1 rok
G_ENABLED_IDPS funkční Soubor Google, který nám umožňuje, aby se zákazníci mohli pohodlně přihlásit pomocí svého účtu na Google neomezeně
PHPSESSID funkční Nativní soubor pro aplikace PHP, který se používá pro nastavení relace návštěvníka. Soubor je smazán, když se zavřou všechna okna prohlížeče. do uzavření prohlížeče
ARRAffinitySameSite funkční Tento soubor cookie je nastaven cloudem Windows Azure a používá se pro vyrovnávání zatížení, aby se zajistilo, že stránky se vám budou načítat rychle a správně do uzavření prohlížeče
ARRAffinity funkční Soubor cookie ARRAffinity nastavuje služba Azure App Service a umožňuje službě vybrat správnou instanci vytvořenou uživatelem pro doručování následných požadavků tohoto uživatele. do uzavření prohlížeče
productSeen funkční Pamatujeme si navštívený produkt, abychom vám usnadnili jeho konfiguraci a nákup do uzavření prohlížeče
productVariants funkční Mnoho našich produktů má různé varianty provedení. Tento soubor si pamatuje vaši konfiguraci vybraného zboží do uzavření prohlížeče
navstivene funkční Soubor našich stránek, abychom vám mohli usnadnit nalezení již navštívených produktů do uzavření prohlížeče
cart funkční Zde si ukládáme identifikátor všeho košíku, abyste se k němu mohli později vrátit a nemuseli zboží znovu hledat 1 měsíc
uid marketing Shromažďuje údaje o návštěvnících související s návštěvami uživatele na webu, jako je počet návštěv, průměrná doba strávená na webu a jaké stránky byly načteny, za účelem zobrazování cílených reklam. 390 dní
sid marketing Soubor služby Sklik, který používáme pro cílení reklam v obsahové a vyhledávací síti společnosti Seznam. Sklik na našem webu nám umožňuje cílit a vyhodnocovat výkon reklamy 1 měsíc
yottly-client-id marketing Soubor cookie používaný k identifikaci přístupu uživatele na stránku. Pomáhá nám při přesném cílení zobrazování nejrelevantnějších produktů. do uzavření prohlížeče
fbp marketing Soubor používá Facebook, abychom vám mohli nabídnout reklamu podle vašich preferencí. 3 měsíce
cto_bundle marketing Soubor služby Criteo, který poskytuje funkce napříč stránkami pro poskytování cílené reklamy 13 měsíců

 

 

Odmítnutí používání cookies

Používání souborů cookie lze nastavit pomocí vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá již ve výchozím nastavení. Soubory cookie lze pomocí vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo nastavit užívání jen některých souborů cookie.

 

Nástroj pro správu souborů cookie je též k dispozici na stránkách http://www.youronlinechoices.com/cz/

Bezpečný nákup


Volná pracovní pozice
Jak objednávat
Problémy s doručením
Jak mohu platit
Jak správně vybrat židli nebo křeslo
Snadnější reklamace
Sledování zásilky
Záruka vrácení peněz
Vysvětlení mechanik, názvů atd.
Nastavení soukromí

Doprava a platba


Obchodní podmínky
Věrnostní slevy
Dárkové certifikáty
Vrácení zboží na Slovensku
Reklamační řád
Často kladené otázky
Ochrana osobních údajů
dTestem vypracované obchodní podmínky
Soubory cookie
Certifikovaný obchod
Co nabízíme navíc oproti konkurenci
Zapůjčení židle na odzkoušení

Poradna pro zákazníky


Volná pracovní pozice
Prodejny PRAHA, BRNO, OSTRAVA, ROŽNOV p. R., BRATISLAVA
Chat + Poradna pro zákazníky
Velkoobchod
Affiliate program

Proč nakupovat u nás


Mapa webu
Volná pracovní pozice
Věrnostní slevy
Zapůjčení židle na odzkoušení
Nadstandard v případě reklamace
Podporujeme UNICEF
Stabilní a spolehlivá firma
Servis plus

© 2010 - 2022 vytvořil  David-Studio.net
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Více informací zde.
Podnikatel MERCURY STAR s.r.o. je povinen vést tržby dle zákona o EET a to od data 1.3.2017.
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.